Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@01:45:03 GMT

کتابی متفاوت در سلوک شهید سلیمانی منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۱۳۷۴

کتابی متفاوت در سلوک شهید سلیمانی منتشر شد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایسکانیوز، کتاب «سلوک درمکتب سلیمانی» کتاب خاطره نویسی نیست، اما خواندنی است و درخاطره ها می ماند.

کتاب حاضر سلوک سلبی و ایجابی سردارِ پرافتخار، تمام ناشدنی، نامیرا و جاودانه خمینی و خامنه‌ای را درعینیت حیات طیبه متجلی می سازد که چگونه انسان در پرتو معرفت، محبت، عبودیت، سرعت و سبقت توآم با مراقبتِ نفس می تواند فرشته صورت و فرشته سیرت شده و بتدریج پا را فراتر از فرشتگان بگذارد و فرافرشته شده و روح ریحانی و رحمانی یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فصل اول کتاب درصدد القای این نکته منیع و اشارت انیق و عمیق است که سلیمانی عزیز، سلوک سلبی را برسلوک ایجابی مقدم داشته و مراحلِ سلوک سلبی را با مصادیق متکثرش تجربه و سپس ترجمه عملی کرد و سلوک ایجابی آن فاتحه الکتاب مقاومت با سلوک سلبی اش مبنا و معنایافته و منتج به نتایج شد و این حقیقت سرنوشت ساز معلول معارف وحیانی و شریعت حقه محمدیه(ص) است و ترجمان زیست عینی کلمه طیبه توحیدی "لااله الا الله" که ترکیبی از سلب و ایجاب است و بهترین و برترین کلمه وجودیه متجلی در رسالت خاتم رسولان و نوبت خاتم پیامبران الهی است.

فصل دوم کتاب انسانِ خواهانِ تعالی تا مراتب وجودی سلیمانی ها را وارد "مقامِ سلم"، "مرتبه سکوت"، سوکِ مبارزه جویانه و سبکباری در رهیدن و سبکبالی در پریدن می کند. دراین فصل می یابی که سلمِ سلیمانی سِرّ صعود و سکوتِ سلیمانی ذکرسلوکی ا ش شد تا غمِ عشقِ معشوق، سبکبار و سبکبالش نماید و سرمایه های فطری اش شکفته شده و او را به مبارزی درجبهه درون و برون تبدیل نماید.

فصل سوم نیزنشان می دهد که "سحر" را مقدمه "سفرِسلوکی" سلیمانی است تا او در دلِ شب با باده شبگیر و نشئه شبانگان، خود را به فِنای حق رسانده و فَنای درحق را تجربه نموده و خدا را با دیدهِ دل شهود کند. دراین فصل رازِخودندیدن و خدادیدن و خدائی شدنِ سلیمانی نمایانده می شود. توحید و اخلاصِ درتوحید را با سلیمانی در این فصل خواهی یافت. به هرحال در این فصل، می دانی و می یابی که فصلِ مقومِ انسان صاعد و هادی را دربرابر انسان نازل و هابط در قرب وجودی اش به خدا و خداخوشدن یا خداگونگی و به تعبیر قرآن "صبغه الله" یافتن و رنگ و رائحه خدا داشتن است.

فصل چهارم فصلِ وصل به جانان و عشقِ به شهادت برای شهودِ مشهودمطلق است. در این فصل به این درک خواهی رسید که صراطِ سلوک را با رفیقِ سلوکی و فلسفهِ زندگی صائب، اخلاق صادق و عملِ صالح می تواند پیمود و با شریعت طی طریقت تا منزل حقیقت کرد و با عطرِ دل انگیز خوبان امت ختمیه به وجه رب نظر کرد.

فصل پنجم می آموزد که با وصل به اصلِ خویش و باخودیگانه شدن می توان به زندگی نه مردگی یعنی عشق رسید و نیاز را با ناز و ناز را با نیاز درآمیخت و تنها با ولایت سلوک امکان پذیر است تا گزاره "ازتو حرکت و از خدا برکت" ظهور یابد و سلوک فردی و اجتماعی به گونه ای تدبیر و تقدیر شود که دستورالعمل برای مستعدین راه وصال صادر کنی و سلیمانی زمان خود شوی و انگشترسلیمانی برانگشت بگذاری و بردلها حکومت کنی و حشمت الله شوی.

فصل ششم تولد دوباره را در رهیدن از ملک و رسیدن به ملکوت و راه شهید شدن را در مراقبه های سلوکی و مرابطه های وجودی درپرتو انسان کاملِ مکمل نشان می دهد. درس این فصل چنین است که تا مردن را تجربه نکنی، زنده بودن را نمی یابی و تا شهید بودن را شهود نکنی، شهید شدن معنا نداشته و مصداق نمی یابد. فصل ششم تعلیم می دهد که باید آغاز و انجام خود را شناخت و سلوک اخلاقی داشت و به سلوک عرفانی دست یافت تا خدا درمتن زندگی حضور و ظهور یابد و سالک درمحضر حق حاضر شده و بلکه به حضورخدا باریابد. در این فصل می یابی که باید به درگاه حق سبحانه برسی تا به بارگاه قدس ربوبی نائل گردی. باید قدم صدق و قرارصدق یابی تا "عند ربهم یرزقون" و "عندملیک مقتدر" روزی ات شود.

فصل هفتم در این فصل دانسته می شود که با نماز و راز و نیاز، با صدق گفتار و رفتار، با صبرِ سلوکی می توان ربطِ قلبی با خدا پیدا کرده و به عکسِ سیر اول در منازل، سیرانفسی و صیرورت داشته و بسوی انسان کامل شدن تصعید یافت. در این فصل به خوبی هرچه تمام تر خواهی یافت که معرفت نفس تو را به عبودیت رب سوق داده و با نور ظاهر و باطن، از خدا خدا را طلب خواهی کرد و غذای روح تنها انس با معبودِ محبوب و محبوبِ معبودی است که مشهود تو خواهد شد.فصل هفتم راهِ رفتن و دیدن را در سلوکِ با قرآن نشان می دهد. در این فصل می یابیم که سلوک و مردم دوستی در امتداد هم و درهم تنیده اند و آنگاه که همه این اتفاقات رخ داد، رهدادی دیگر در راه است و آن خدمت به خلقِ خدا و شفقت بر مردم و جانفشانی برای امنیت و عدالت اجتماعی.

فصل هشتم فصلی است که روحِ حاکم برسالک الی الله را "ولایت" دانسته و ولایت کلامی در ولایت فقهی ظهور یافته و تنها راه مخاطب فرشتگان شدن و رزق سلوکی یافتن اتصال به ولایت است و ولایت استمرار امامت. دراین فصل با ناآشنای وجودِ خویش آشنا شده و باخودبیگانگی را به باخودیگانگی مبدل می سازیم و پایه های دفاع مقدس را در جهاد، اخلاق، معنویت، عبودیت و ولایت جستجو کرده و دریافت می کنیم تا سلوکِ ولائی متن زیست معنوی قرار گیرد.

فصل نهم فصلی که فلسفه صلوات و سلوکِ صلواتیه را درمسانخت و مشابهت و شاکلت با معصومین علیهم السلام رقم زده و برمعرفت و محبت ما برای اطاعت از آن ذوات قدسی می افزاید تا اسوه یابی و الگوگیری از آن انوارربوبی را نشانمان دهد ونفاق و گناه را از صحنه دل زدوده و نورانیت و صداقت را برصحیفه جان بنگارد و مشق عشق با محمد و آل محمد صلوات الله اجمعین را عامل عافیت در دین و دنیایمان قرار دهد. دراین فصل می یابیم که تنها راه نجات و سعادت، فوز و فلاح و فیض و فضل یابی وصل به پیامبراعظم(ص) و عترت طاهره اش(ع) می باشد که با طهارت و نزاهت وجودی می توان محرم راز و حامل معارف آنان شد و با بیداری و بصیرت به تصعید و رفعت مقامی و مکانتی ادامه داد و عرفان و ایقان به حق تعالی و منزلتِ محبوبان حقیقی حق تعالی یافت.

درهرحال کتاب «سلوک در مکتب سلیمانی» با رنگ و بوی دیگری که درمعمولا باب زندگی نامه ها یا زیست نامه ها نوشته می شود، به رشته نوشته درآمد.

این کتاب بابی جدید در پژوهش و نگارش کتب درباره بزرگان اهل معنا و معنویت و صاحبان مکتب در دوره و زمانه ما باز کرده و نشان داد که درطول خاطره نگاری های متعارف و بسیار ضروری، بایسته است به تبیین و تحلیل و بلکه بالاتر تعلیل حیات مردانِ خدا چون سردار سلیمانی اهتمام ورزید تا مکتب او را در همه ابعاد و عرصه ها معرفی کرد و جامعه امروز و فردا را با مکتبشان آشنا نمود.

درمجموع یکی از مهمترین امتیاز کتاب حاضر این است که فتح بابی در ورود به عرصه "جهاد تبیینی" مکتب سازنده، سوزنده، پویا و پایای سپهبدِ شهیدسلیمانی است و افق نوینی را حتی درخاطره نگاری های زیست جهادی اش گشوده و روشِ تحلیل و تعلیل سبکِ زندگی انقلابی تمام عیار و تمدن ساز آن مرد اهل صبر و بصیرت، شکر و شکیبائی و سکوت و سخن معنادار وشجاعت و شهامت روشمند و حیات ولائی معطوف به حیات طیبه را کلید زد.

انتهای پیام/

347 / 347 سلوک در مکتب سلیمانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فصل می یابی دراین فصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۱۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد

کتاب " اقتصاد در هیاهوی انتظارات " منتشر شد. برای اولین بار در ایران یک کتاب تخصصی در رابطه با اثرات انتظارات تورمی در اقتصاد ایران توسط موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز به رشته تحریر درآمد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» با موضوع نگاهی جامع به اثرات انتظارات تورمی در اقتصاد ایران با الهام از 30 نشست تخصصی توسط انتشارات موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز گردآوری شده است.

این کتاب شامل 30 فصل بوده و به موضوعاتی مانند: نقش انتظارات تورمی در تورم و نرخ ارز، نظریه‌های تعیین نرخ ارز و نحوه شکل‌گیری انتظارات، رابطه انتظارات تورمی و بازار سرمایه، بازار مسکن و نقش انتظارات در آن، نقش رسانه در انتظارات تورمی پرداخته است.

کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» دارای 656 صفحه می باشد و مقدمه آن توسط محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی نوشته شده است. در این کتاب از بیش از 260 جدول و نمودار برای فهم بیشتر موضوع انتظارات استفاده شده است.

در بخشی از مقدمه که به قلم محمدرضا فرزین نوشته شده آمده است " امروزه بسیاری از اقتصاددانان معتقدند که علیت در پدیده‌های اقتصادی در بسیاری از موارد ماهیت متقابل دارد؛ یعنی روایت‌ها خود می‌توانند موجب رخدادهای اقتصادی شوند و رخدادهای اقتصادی علت تغییر روایت‌ها.

جنگ‌های اقتصادی کنونی بین کشورها عموما با تمرکز شکل‌گیری شایعات، ناامید سازی مردم به آینده و ارائه تصویری تاریک از آینده کشور توسط حرفه‌ای ترین رسانه‌ها و خبرگان عملیات روانی صورت می‌پذیرد و بخش عمده‌ای از هزینه جنگ را به خود اختصاص می‌دهد.

اقتصاد ایران دهه‌ هاست که با این پدیده رو‌بروست و متاسفانه در حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی نتوانسته نهادسازی و برنامه‌ریزی لازم برای مقابله با این پدیده را انجام دهد.

به قول یکی از اقتصاددانان، آنچه که باید از آن ترسید، خود ترس است و این موضوع محوری عملیات روانی علیه هر کشوری است. اقتصاددان مک کالی، این لحظه را لحظه کایوت می‎‌نامد. کایوت شخصیت کارتونی قهرمانی است که از روی پرتگاه‌های می‌پرد و تا زمانی که به زمین نگاه نکند سقوط نخواهد کرد و طبق قانون کارتون هر وقت به زمین نگاه کند، سقوط خواهد کرد. "

گفتنی است برای تهیه کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» می توانید با شماره تلفن 09196162244 (انتشارت موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز) تماس بگیرید.

انتای پیام/

دیگر خبرها

  • یادواره شهدای سنگر سازان بی سنگر مرند
  • علم‌آموزی همواره در آیات و روایات مورد تاکید بوده است
  • معلمان با قلمشان در راه خیر گام بر می‌دارند
  • امروزه غزه به مساله اول جهان اسلام تبدیل شده است
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • نوشتن کتابی درباره امام قلی‌خان برای بچه‌ها
  • کتابی پر ازجاهای خالی!
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم